Martin Chalupský -  předseda správní rady

Martin Chalupský - předseda správní rady

Martin Chalupský vystudoval v letech 1982 až 1986 na Karlově univerzitě Fakultu televizní a filmové žurnalistiky. Dlouhá léta působil jako redaktor a moderátor České televize. V devadesátých letech pracoval také jako zahraniční korespondent ČT v Německu. Od roku 2000 už působil v oblasti korporátní komunikace. Nejprve ve společnosti Škoda Auto, poté TV Nova a od roku 2004 je ředitelem komunikace innogy v ČR (dříve RWE). Od roku 2011 odpovídá i za řízení komunikace společností innogy ve střední a východní Evropě a v Turecku.

Petr Tichý - člen správní rady

Petr Tichý - člen správní rady

Petr Tichý (1971) má bohaté mezinárodní zkušenosti v různých oblastech audiovizuální tvorby. Vystudoval produkci a filmový a televizní management v Austrálii. Od roku 2009 působí ve společnosti Barrandov Studio, kde nejprve zastával pozici vedoucího zahraničních filmových a televizních projektů, následně obchodního ředitele a místopředsedy představenstva a od února 2013 je generálním ředitelem studia. V březnu 2017 se stal předsedou představenstva. Za jeho působení na Barrandově vstoupila společnost jako koproducent do řady titulů české i mezinárodní produkce, například Ve stínu, Die Kastellanin, Vrásky z lásky, Everybody s Gone, Colette, Fairplay nebo Já, Olga Hepnarová.

Helena Uldrichová - člen správní rady

Helena Uldrichová - člen správní rady

Po absolvování FAMU, oboru filmová a televizní produkce, se věnovala výkonné produkci v různých pozicích. Od roku 1995 do roku 2009 pracovala pro Barrandov Studio a.s., nejprve jako vedoucí výroby a od roku 1997 jako producent. Jako line producer pracovala např. na TV seriálech „Fawazeer" (1998-9, Egypt) a „John Sinclair" (1998, Endemol Entertainment for RTL). Jako producent se podílela se na řadě významných českých i mezinárodních filmových projektů. Nejúspěšnějším producentským počinem byl film Želary (2003) který shlédlo v českých kinech přes půl milionu diváků a byl oceněn nominací na Oskara. V roce 2008 byla uvedena do kin pohádka Nejkrásnější hádanka, na které se v pozici producenta také podílela.  Dále spolupracovala např. na výrobě filmů Jedna ruka netleská (2003), Otesánek (2000), Mistři (2004), Šílení (2005), Obsluhoval jsem anglického krále (2006), Bestiář a Maharal - tajemství talismanu (2007), O rodičích a dětech (2008), v roce 2013 na filmech Šmejdi, Líbánky, Jako nikdy,  a v roce 2014 na filmech Krásno a Fair Play.

Od roku 1997 do roku 2006 zastupovala Českou republiku v evropském fondu pro podporu koprodukcí Eurimages. Je externím pedagogem FAMU. V letech 2000 až 2009 byla členkou představenstva a poté do roku 2012 ředitelkou Asociace producentů v audiovizi. V letech 2003 až 2009 byla členkou správní rady České filmové komory a v letech 2011 až 2013 její ředitelkou. Od roku 2012 pracuje jako vedoucí Filmového centra České televize.

Plakát Dezertér
 a trailer zveřejněny.....více