Barrandov Studio

Barrandov.png

Barrandov Studio je se svými 13 zvukotěsnými ateliéry v celkové rozloze přesahující 12.000 m2 a více než 160.000 m2 unikátního externího pozemku vypínajícího se vysoko nad horizont Prahy jedním z největších evropských filmových studií a významným partnerem českého a světového filmového průmyslu. Od roku 1933, kdy padla na Barrandově první klapka, se zde natočilo přes 2500 českých a zahraničních filmů, které společnost přímo vyrobila nebo se na jejich výrobě podílela.

Barrandov Studio, kromě pronájmu ateliérů, nabízí filmovým profesionálům možnost výběru z nabídky více než 500.000 položek kostýmního a rekvizitního fundusu, služby odboru stavby dekorací a obrazové a zvukové postprodukce.

Vlastníkem společnosti Barrandov Studio a.s. je Moravia Steel a.s.

méně

Innogy

rwe1.png

Innogy je silná, moderní, inovativní a mezinárodní energetická firma. Společnosti innogy v ČR obchodují se zemním plynem a elektřinou. Vyrábějí v trigeneračních jednotkách elektřinu, teplo a chlad, zajišťují dodávku tepla, přepravu a skladování zemního plynu, pečují o zákazníky a realizují související servisní činnosti. Jedním ze stěžejních kulturních sponzoringových témat innogy v ČR je dlouhodobý projekt „energie českého filmu“.

Pravidla 2018
 - právě jsme zveřejnili podmínky a formuláře.....více

Pozvánka workshop -
 Kde jsou moji diváci a jak je dostat do kina?.....více